Om Lena

OM

LENA

Lena ble født på Finnsnes i Troms i november 1983, flyttet til Oslo med familien i 1996 og deretter til Trøndelag i 2004. Nå har hun falt til ro på Skogn i Levanger kommune, sammen med samboer og en datter født i 2013. Dialekten hennes må oppleves, her blir alt mulig representert!

Ei kreativ dame med mange jern i ilden, som ønsker å gjøre bi-inntekt om til hovedinntekt.


Musikeren Lena:

Lena startet på kornett i 1993, spilte trompet i HMKG i 2003/2004 og har vært instruktør/dirigent for unge musikanter i skolekorps siden 1999. Hun trives best å spille i storband og spiller for tiden 1./2. trompet i Levanger Storband

Av og til får hun oppdrag om å spille små fanfarer til forskjellige anledninger.


Instruktøren Lena:

I 2009 fullførte Lena allmennlærerutdanningen og har i tillegg bachelor i faglærer musikk. I 2022 ble hun godkjent som lærer innenfor Suzuki-metoden på trompet - som en av Norges første.

Dette tar hun med seg som instruktør og har gode læringsmetoder og mye pedagogikk i undervisningen. 

Prinsippene hennes er å skape indre motivasjon gjennom tilpassing, trygge rammer, spilleglede og oppnåelige mål.


Arrangøren Lena:

Ettersom Lena har pedagogisk utdannelse og over 20 års erfaring som instruktør, sitter hun med en enorm kompetanse i hvordan man tilpasser musikk til barn som har spilt i 1-3 år. Arrangementene hennes bærer preg av gjenkjennbare melodier med enkel notasjon, stor instrumentkunnskap og melodier som høres riktig ut for musikantene. Hun prøver også å aktivisere hele kroppen, så det hender at musikerne og dirigenten må danse eller synge litt også. Lena har arrangert flere stykker for aspiranter, dog ikke lagt de ut for salg ennå.


Oversetteren Lena:

Lena er relativt uerfaren som profesjonell oversetter enn så lenge, men både snakker og skriver flytende engelsk. Hun er tilgjengelig for små oppdrag til konkurransedyktige priser.


Håndverkeren Lena:

Som om ikke musikken er nok, har Lena fått en aldri så liten interesse i å sy klær. Det startet med klær til datteren, som har vist seg å gi mye mestring i å lage små klær som pannebånd og halser, samt en og annen kjole. 

Pannebånd og hals tar omtrent 20 minutter å lage, mens en kjole for kan ta flere kvelder. Hun syr på en vanlig symaskin og har nylig anskaffet en overlock slik at det går raskere og ser mer profesjonelt ut.